Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Møde med de døde

Møde med de døde
Udgivet søn d. 25. dec 2022, kl. 00:00
Nyheder

Torsdag d. 26. januar kl. 17.00-19.00 har vi årets første torsdagsarrangement.

Møde med de døde” er oprindelig en Teater og Kirkegårsvandring for børn på henholdsvis Frederiksberg Ældre Kirkegård og Solbjerg Park Kirkegård.

Rammefortælligen er en kvinde, som leder efter sin farfar og får hjælp af Thomas, som arbejder på stedet. De to møder på deres vandring en række kendte som ukendte personligheder,  som fortæller deres historie, og hvordan deres forhold til livet var….

Ideen udspringer af en temauge på Frederiksberg om Børn og sorg ”Omsorg”, men historien, som Kristine og Thomas har valgt at fortælle, er også forestilling om at mindes og fejre, at vi har levet!!!!

I denne udgave fortæller de lidt om vandringen, plukker af personlighederne og gestalter blandt andre Stig Lommer, Helle Gotved, Storm P, Elizabeth Jerichau Baumann og blander det med et par kendte sange fra dengang….

Præst Helle Krog Madsen har samlet materiale til de kendte personligheder, og Laura Madsen har dramatiseret og instrueret.

Thomas Knuth-Winterfeldt er uddannet på Statens Teaterskole i 2005. Han har primært arbejdet indenfor teater, men har også haft roller på film    og tv.

Kristine Nørgaard er uddannet på skuespillerskolen ved Odense Teater i 2003. Hun har arbejdet på forskellige teatre, og senest arbejdet en del med teater for børn.

 Let anretning til kr. 60,-. 

Øl, vin og vand kan købes.

Tilmelding om søndagen efter gudstjenesten til kirkeværten eller tirsdag-torsdag mellem kl. 9.00 og 12.00 på tlf. 58 55 54 12 (ikke sms) senest 24. januar kl. 12.00